Pressemeddelelse 27-6 2017

Dinitrol Center Vojens.v/Allan Madsen ApS. Tinglykke 5. 6500 Vojens får top karakter i Teknologisk Instituts kvalitetskontrolordning for rustbeskyttelsescentre.

Dinitrol Center Vojens, som er medlem af Dinitrol kæden, er tilknyttet Teknologisk Instituts kvalitetskontrolordning for rustbeskyttelse, også kaldet VKO-R.

Værksteds Kontrol Ordningen vedr. Rustbeskyttelse (VKO-R), har til formål at sikre en høj og ensartet kvalitet af det udførte rustbeskyttelses arbejde.

Ordningen indebærer, at Teknologisk Institut, aflægger centeret såvel anmeldte som uanmeldte besøg, og gennemfører kvalitetskontrol på tilfældigt udvalgte biler, som centeret har behandlet.

Ved det anmeldte besøg indkalder Teknologisk Institut typisk 3 - 5 biler som centeret har behandlet inden for det sidste halve år.

Ved det anmeldte besøg er det dagsproduktionen på centeret der er genstand for en kvalitets gennemgang, samt ikke mindst at de optagelseskriterier som er beskrevet i Teknisk Protokol fortsat efterleves på centeret.

Kontrollen omfatter op til 30 vigtige punkter på hver enkelt bil, som alle har væsentlig betydning for kvaliteten af det udførte rustbeskyttelsesarbejde.

Ved den netop gennemførte anmeldte stikprøvekontrol, kunne Dinitrol Center Vojens igen præsentere, og i øvrigt for 6 gang i træk, et rigtigt højt kvalitetsniveau og god ensartethed ved gennemgang af de stikprøve-kontrollerede biler. Stikprøvekontrollen bestod denne gang af i alt 3 biler, som alle var tilfældigt udvalgte til stikprøvekontrol af Teknologisk Institut, det vil sige at centeret ikke har indflydelse på hvilke biler der udtages til stikprøvekontrol.

Dette resultat fortæller noget om et velmotiveret personale, som arbejder nøje efter fastlagte arbejdsprocedure, og som er særdeles omhyggelig i alle behandlingens faser. Kvaliteten og omhyggeligheden hvormed arbejdet tilrettelægges og gennemføres på centeret er absolut i top, hvilket giver centerets kunder sikkerhed for en grundig rustbeskyttelse af bilernes overflader og ikke mindst i hulrummene, og dermed god værdi for pengene.

Med venlig hilsen                                                                
Teknologisk Institut, Automobilteknik.                              

Jan Helbo. VKO-R konsulent                     

Tekninst         Seneste Kontrol